Poznáte muže na fotografiích? Policisté ho potřebují vyslechnout
Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Dne 11. června došlo v Klášterci nad Ohří k poškození solárního panelu umístěného na objektu v ulici U Potoka. Dosud neznámý pachatel tam krátce po půlnoci hodil přes komunikaci skleněnou láhev, která dopadla na solární panel na protější budově. Škoda způsobená poškozením panelu byla vyčíslena na 11.500 korun.

"V souvislosti s šetřením popsané události policisté potřebují zjistit totožnost muže zachyceného na fotografiích, který se v inkriminovanou dobu pohyboval v ulici U Potoka, a mohl by tak k případu poskytnout důležité informace. V případě, že muže na fotografiích poznáte, můžete informaci o jeho totožnosti poskytnout osobně na Obvodním oddělení Policie ČR Klášterec nad Ohří, Polní 685, tel: 974 434 600, případně na lince 158. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

FOTO

1008pcr2

1008pcr3

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru