Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Za zdmi vazební věznice skončil 36letý muž, který se měl podle policistů v posledních měsících dopustit v Chomutově několika krádeží.

"První z nich měl spáchat sám, další dvě pak ve spolupachatelství s jinými osobami. V březnu se dotyčný vloupal do osobního vozidla zn. Škoda, které zkoušel ukrást. To se mu však nepodařilo, tak ho aspoň prohledal, přičemž z něj měl odcizit autorádio, výbavu autolékárničky a doklady. Další krádež následovala v květnu, kdy měl s pomocí dvou dalších mužů odcizit z obchodu v centru Chomutova jízdní horské kolo v hodnotě 180 tisíc korun. Poté, co jeho kumpáni zatarasili majiteli kola cestu, dotyčný vzal kolo ven z prodejny, nasedl a odjel. Poslední krádeže se měl dopustit v červenci spolu s dalším mužem. V nočních hodinách vnikli do objektu restauračního a sportovního zařízení, kde měli odcizit různé nářadí v celkové hodnotě přesahující 60 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Chomutovan byl postupně obviněn z několika krádeží a z poškození cizí věci. Vyšetřovatel podal podnět k jeho vzetí do vazby, kam byl poté na základě soudního rozhodnutí umístěn. V případě odsouzení hrozí tomuto recidivistovi, který byl přibližně před rokem po odpykání dřívějšího trestu propuštěn z vězení, až pětileté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru