VIDEO: Pachatel z Německa se schovával v Chomutově. Nebylo mu to nic platné
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Muž, na kterého byl vydán soudem v Německu Evropský zatýkací rozkaz, byl v minulém týdnu díky spolupráci pátračů z chomutovské „kriminálky“ a policistů z oddělení hlídkové služby zadržen v Chomutově.

O 34letého německého občana se chomutovští pátrači začali zajímat poté, co cestou Ředitelství pro mezinárodní policejní spolupráci Policejního prezidia ČR obdrželi žádost německého soudu o spolupátrání, zatčení a předání této osoby. Důvodem pro vydání zatykače bylo podezření ze spáchání trestného činu nedovoleného obchodu s omamnými a psychotropními látkami, za který v SRN hrozí až 15 let odnětí svobody.

Operativním šetřením a prověřením možného místa pobytu kriminalisté zjistili, že muž by se měl v daný den nacházet v konkrétním bytě v Chomutově, kam si pro něj poté v doprovodu policistů hlídkové služby přišli. „Zadržení proběhlo rychle a hladce, hledaný muž byl převezen nejprve do cely a následně byl umístěn do předběžné vazby," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Video zachycující zásah můžete vidět ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru