Večer začíná Březenská pouť. Dnešek patří hlavně koncertům, co se chystá na sobotu?
Ilustrační foto
Chomutov

Březno – Už v 17 hodin začíná třídenní Březenecká pouť. Letos láká na neskutečně bohatý program. Na sobotu je zajištěna i kyvadlová doprava pro lidi z vesnic na druhé straně Nechranické přehrady, konkrétně z motopoutě v Polákách přes Chbany a zpět. 

Dnešní večer bude v Březnu patřit hlavně hudbě – chystají se revivalové koncerty. Radost budou mít také hasiči. Severočeské doly jim předají sponzorský dar v podobě hasičského vozu. Těžaři ale budou po dva dny lákat ke svému stánku i děti. Ukáží jim společně s paleontology, jak se hledají zkameněliny.

Sobotní program startuje už dopoledne, a to průvodem masek od 9.30 hod. Na pouti nebudou chybět atrakce, opět se představí různé kapely, vyhrávat bude i flašinetář, na hladině nádrže poplave pirátská pouť, zájemci se mohou proletět ve vrtulníku. Tradičně patří k pouti šermíři a sokolníci. Milovníky historie potěší vojenská ukázka. Sobotní večer bude ve znamení ohňové a světelné show.

I neděle se ponese ve stejném duchu, zajímavostí bude koncert, kdy na varhany v kostele zahraje Radek Rejšek. Hlavním lákadlem pak bude večerní koncert slovenské kapely No Name.

pouť Březno

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru