Chlapce, který rozkopal u zastávky odpadkový koš si vyzvedla z nemocnice matka. Doprovodila ji policie
Výsledky mladíkova řádění. Z nemocnice si jej vyzvedla matka. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Přílišné pití alkoholu stále za vlnou agrese, kterou si vybíjel mladík v chomutovských ulicích. Na autobusové zastávce v ulici Palackého rozkopal odpadkový koš. 

Zanedlouho jej dostihla hlídka Městské policie Chomutov. Strážníci mladíka vyzvali k prokázání totožnosti a kvůli vývoji události následovala i orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu, která měla výsledek 1,92 promile.

Přivolaná ZZS rozhodla o převozu do nemocnice a o situaci byl s ohledem na věk dotyčného informován i OSPOD. Strážníkům se podařilo dohledat bratra mladíka, který jim předal číslo na matku. S tou se ovšem po mnoha pokusech nepodařilo spojit. Matka nakonec syna vyzvedla z nemocnice ve večerních hodinách v doprovodu PČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru