Policisté stále hledají do svých řad posily, i proto se přišli ukázat na Den otevřených dveří dopravního podniku
Akce bavila nejen děti, policisté hledají do svých řad nováčky. Foto: PČR
Chomutov

Chomutov – V neděli se v areálu Dopravního podniku měst Chomutova a Jirkova, a. s., konal Den otevřených dveří, o kterém jsme informovali ZDE. V rámci doprovodného programu se této akce zúčastnily také složky IZS včetně chomutovských policistů.

Návštěvníci si tak mohli za asistence policistů z oddělení hlídkové služby prohlédnout a vyzkoušet vybavení prvosledových policejních hlídek. Kdo chtěl, mohl se něco dozvědět o tom, jak vypadá tzv. „skrytý dohled“ nad silničním provozem, přítomni totiž byli i dopravní policisté s civilním vozidlem vybaveným mj. radarem. „Mnozí se zastavovali také u výjezdového auta kriminalistického technika, který jim vyprávěl o své práci a zájemcům snímal otisky prstů," doplnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Informace o možnostech uplatnění u Policie ČR získali zájemci od policistky z oddělení tisku a prevence ve stánku s náborovými letáky a brožurami. Zejména děti zde využily možnosti „zasoutěžit si“ a získat tak drobné prezentační předměty, které si tak mnozí spolu se zážitky z této akce odnesli.

 

policisté značky

 

Chomutovští policisté stále mezi sebe přijímají nové uchazeče o toto povolání. „Pokud váháš, zkus nabrat odvahu a kontaktovat nás na tel. čísle: 974 433 401 nebo emailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde ti vše vysvětlíme," vyzývá případné zájemce mluvčí Miroslava Glogovská. Veškeré informace mohou případní uchazeči získat také na internetu, a to přímo ZDE

 

policie nábor

policisté výbava

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru