Sotva vylezl z kriminálu, hrozí mu další. Muž se vloupal do samoobsluhy
Ilustrační foto: e-deníky.cz
Chomutov

Jirkov – Totožnost neznámého pachatele, který se v minulém týdnu vloupal do restaurace v Jirkově, již policisté zjistili. Původně neznámý muž vnikl do objektu v noci.


Z pokladny umístěné za barem měl poté odcizit hotovost ve výši téměř 20 tisíc korun a k tomu 20 euro. „Kriminalisté z vloupání podezírají 30letého muže, který byl pro krádež již dříve odsouzen k nepodmíněnému trestu. Ten si odpykal na jaře loňského roku. Nyní tedy čelí podezření z další krádeže a s ohledem na předchozí potrestání mu soud v případě uznání viny může uložit trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru