Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Nepříjemný zážitek mají za sebou členové jedné rodiny, kteří se minulý týden kolem 17. hodiny chtěli společně vydat do obchodní zóny. Sejít se měli venku a pak odjet autem.

Mladá žena tedy se svým osmiletým synem čekala před panelovým domem na sídlišti Zahradní na své rodiče, s nimiž byla domluvena na společné cestě na nákup. Po chvíli čekání si všimla muže, který se pohyboval v jejich blízkosti a díval se na ně. Potom šel do auta, kde si sedl dozadu a měl na ně rukou gestikulovat, aby šli k němu. Syn byl prý vystrašený a tiskl se k matce. „Po chvíli přijeli ženiny rodiče a ona se synem nastoupili k nim do auta. Když míjeli vozidlo zmíněného muže, tak ten prý vystoupil, stáhl si kraťasy, vytáhl své přirození a začal masturbovat," popsala incident policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Dotyčná neváhala, zavolala na linku 158 a na místo přijeli policisté. Muž se mezitím přemístil, avšak díky informacím od oznamovatelky ho hlídka vzápětí zadržela. Přitom byl očividně pod vlivem alkoholu. „Další den vyšetřovatel tohoto muže středního věku žijícího v Chomutově obvinil ze spáchání trestných činů výtržnictví a ohrožování výchovy dítěte. V případě prokázání viny u soudu mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru