S jídlem roste chuť. Po úspěšné krádeži se mladík vydal na místo činu znovu. Dopadl ho okradený muž
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Kadaňští policisté ve středu sdělili podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádeže teprve 18letému mladíkovi, který se během dvou dní dvakrát vloupal na stejný balkon panelového domu v ulici Na Podlesí.

Poprvé přitom nebyl sám. „Na přízemní balkon vlezl v neděli dopoledne společně s mladistvým kamarádem a měli si odtud odnést dva pytle se značkovou obuví v hodnotě vyčíslené předběžně na bezmála 30 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Když to poprvé vyšlo, chtěl zkusit štěstí i podruhé. Tentokrát již sám navštívil v úterý dopoledne stejný balkon, kde však již nic k odcizení nebylo. Navíc ho přitom uviděla nájemnice bytu, k němuž balkon patří. Když na něj zakřičela, tak z místa utekl. „Žena neváhala a ihned volala svému manželovi, který se uvolnil z práce a vydal se podezřelého, jehož mu manželka popsala, okamžitě hledat. Našel ho v ulici Chomutovská v Kadani a řekl mu, aby s ním počkal na příjezd policistů, které zavolal," dodala mluvčí. Mladík tam s mužem počkal a následně ho policisté zadrželi. K oběma vniknutím na balkon se přiznal a uvedl, že poprvé tam byl společně s mladším kamarádem. Jednání tohoto mladistvého policisté řeší samostatně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru