Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Špatná volba. To si nejspíš řekli obyvatelé jednoho z jirkovských domů, kteří si kvůli provedení zednických prací v garáži pozvali 43letého muže. Ten sice práci odvedl, ale udělal bohužel i něco „navíc“.

Ve skříňce v garáži totiž objevil keramickou kasičku ve tvaru prasátka. To již bylo pěkně „vykrmené“, podle majitelů v něm bylo přibližně 25 tisíc korun v padesátikorunách. Pracant neváhal a prasátko si odnesl, což majitelé zjistili až později po jeho odchodu a obrátili se na policii. „Policisté muže sice dohledali, avšak z lupu již zbylo pouhých tisíc korun, které zajistili a vrátili majiteli," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Za spáchání trestného činu krádeže hrozí podezřelému v případě prokázání viny u soudu až dvouletý trest.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru