Dívenku z Mostu už 14 dní nikdo neviděl! Nepotkali jste ji?
Pohřešovaná Barbora Onuščáková.
Chomutov

Most – Přesně před 14 dny bylo vyhlášeno pátrání po Barboře Onuščákové, a to 18. září. Dívka z Mostu krátce po svém zmizení oslavila 16. narozeniny. Je stále v evidenci pohřešovaných osob Policie ČR. Přestože přátelé okamžitě pátrání zveřejnili na sociálních sítích, o dívce nemají dosud informace vedoucí k jejímu nalezení.

Podle přátel nosí dívka často sluneční brýle černé barvy se sklíčky ve tvaru obdélníku. Taktéž se obléká výhradně do oblečení černé barvy. Slečna je cca 160 cm vysoká, vzhled odpovídá jejímu věku, je štíhlé postavy a má dlouhé plavé vlasy. „Nedávno oslavila 16. narozeniny. Přejeme jí vše nejlepší a doufáme, že je v pořádku a zcela zdravá. Kéž by se nám vrátila! Vyzkoušeli jsme snad všechny metody, abychom ji pomohli najít. Opravdu máme obavy, protože o ní nic nevíme," ozvala se Michaela Rovenská, která se s prosbou o sdílení pátrací relace obrátila na redakci.

Rodina a přátelé zatím získali jedinou informaci, a to že byla viděna minulý u Globusu v Chomutově ve společnosti mladé slečny. „Nemáme jistotu, že šlo skutečně o ni. Kdyby ji někdo zahlédl, obraťte se prosím na policii," dodává Michaela Rovenská.

Šestnáctiletá Barbora Onuščáková je již dva týdny v evidenci pohřešovaných osob. Pokud odkaz není aktivní, byla již osoba vypátrána.

 

pohřešovaná BArbora

Pohřešovaná Barbora Onuščáková chodí zpravidla v černém oblečení.

 

pohřešovaná Barborka

Dívka je štíhlé postavy a má dlouhé plavé vlasy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru