Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov – Vysoká rychlost protijedoucího vozidla upoutala před pár dny krátce po desáté večer pozornost chomutovských policistů hlídkujících ve vozidle v obci Otvice.

Za vozidlem se policisté otočili a dali mu pokyn k zastavení. Poté provedli kontrolu, při níž nechali zjevně opilého řidiče „dýchnout“. „Výsledek dechové zkoušky ukázal hodnoty kolem 1,7 promile a 37letý Jirkovan tak skončil v policejní cele," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Další den mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Kromě peněžitého trestu nebo zákazu činnosti mu podle zákona v krajním případě hrozí až roční odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru