Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov – Chomutovští dopravní policisté šetří nehodu, ke které došlo v sobotu 7. října kolem 15:30 hod. v ulici Dolní v blízkosti provozovny Auto ESA. Do zaparkovaného vozidla narazil řidič, který projížděl levotočivou zatáčkou směrem k ulici Pražská.

„Přitom najel více vpravo a došlo ke střetu jeho auta s vozidlem zaparkovaným u pravého okraje komunikace," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Podle dosud zjištěných informací by tímto zaparkovaným vozidlem měla být Škoda Fabia (1. generace), stříbrné barvy.

Policisté tímto žádají majitele zmíněného zaparkovaného auta, případně svědky, kteří by znali totožnost jeho majitele nebo registrační značku vozidla, aby se přihlásili na Dopravní inspektorát v Chomutově, tel. číslo: 974 447 255. Využít mohou také bezplatnou linku 158.  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru