Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Jirkov – Ve středu krátce před polednem dostalo operační středisko hasičů oznámení o požáru sila naplněného 100 m³ polystyrenu. Jako první dorazila na místo jednotka z centrální hasičské stanice Chomutov. Následně byly povolány další tři jednotky a bylo zřízeno čerpací stanoviště.

 
„V průběhu zásahu hasiči použili speciální hasící zařízení CCS Cobra, s jehož pomocí prořízli vodním proudem s příměsí abraziva plášť sila. Otvorem pak do uzavřené prostoru vpravili vodní mlhu, která se okamžitě proměnila ve vodní páru a hořící polystyren ochladila," popsali hasiči způsob zásahu na sociálních sítích.
 
Po otevření sila, vysypání a ochlazení materiálu byla ve 14 hodin hlášena likvidace požáru. Při události došlo k popálení jedné osoby, na místě zasahoval vrtulník Zdravotnické záchranné služby.
 
U události zasahovaly jednotky CHS Chomutov, JSDHO Chomutov, HZSP SŽ Chomutov a JSDHO Jirkov.

 
 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru