Vstupy do zdravotního střediska v Klášterci nad Ohří jsou téměř dokončené. Chybí už jen drobnosti. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – S komplexní rekonstrukcí Sadové ulice v Klášterci nad Ohří se pojí i rekonstrukce vstupů do zdravotního střediska. Nyní už je téměř hotovo. Město hlásí, že pacienti již mohou vstupovat do budov, jako při běžném provozu. 

Nové vstupy jsou nyní bezbariérové. „Po přechodnou dobu ještě zůstanou otevřené i náhradní vstupy," informuje město na sociálních sítích. Novinkou je také vstup do ordinace Dr. Maryna a do pediatrické ordinace. Ta se otevře v průběhu listopadu a i nadále ji budou zajišťovat pediatři kadaňské nemocnice.

Během rekonstrukce komunikací a chodníků došlo také k rozšíření parkovacích míst, úpravě prostoru před zdravotním střediskem, rozšíření příjezdové komunikace, zastřešení vstupů do střediska a zbourání spojovacího krčku mezi středisky.

V budovách zdravotního střediska měli své provozovny i drobní podnikatelé, se stoupajícím zájmem lékařů o dané prostory však město podnikatelům vypovědělo smlouvy s odůvodněním, aby budova primárně sloužila svému účelu.

Provedení bezbariérového řešení Klášterečtí na sociálních sítích kvitují. Volají také po doplnění laviček, což uvítají jak senioři, tak nemocní, kteří si budou při cestě k lékaři potřebovat odpočinout. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru