Foto: Tým dobrovolníků
Chomutov

Chomutov - Ovoce, perníčky, vyřezávané ozdoby, andělíčky a jiné drobné dárky přinesli pacientům v chomutovské nemocnici dobrovolníci Krajské zdravotní. Ve středu 27. prosince navštívili lůžkové stanice interny, následné péče, neurologie, onkologie a dětského a porodnického oddělení.

Nezapomněli malým dárečkem zpříjemnit den také sloužícímu personálu nemocnice.

Děkujeme manželům Belušovým, kteří zakoupili ovoce pro sto čtyřicet pacientů a naše poděkování letí též manželům Hrdličkovým, kteří nám opět zprostředkovali perníčky od Lenky Urbánkové Peterkové z Žíželic u Žatce. Ze stejné dílny pochází i úžasný vánoční maskot pro radost a štěstí, který se k radosti všech zabydlel v kanceláři dobrovolníků.

Bohužel, ne každý může trávit vánoční svátky doma se svými nejbližšími. Mnoho lidí zůstává o Vánocích upoutáno na nemocničním lůžku, o to cennější je práce dobrovolníků, kteří dokáží potěšit a vykouzlit úsměvy na tvářích pacientů i zaměstnanců nemocnice. Děkujeme.

Za tým dobrovolníků koordinátorka
Charlotte Šulc

FOTO

2912hrdla2 d6d2d

2912hrdla3 43554

2912hrdla4 0eb6a

2912hrdla5 3df2e

 
 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru