Odběrové místo je v čerstvě zrekonstruovaném zdravotním středisku. Foto: Nemocnice Kadaň
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Odběrová místnost Nemocnice Kadaň v Klášterci nad Ohří je po nových úpravách již v provozu. Pracoviště, které se nachází na Sadové 528, je v pořadí čtvrtou odběrovou místností Oddělení klinické biochemie, hematologie a imunologie Nemocnice Kadaň (OKBHI). Otevřeno má každý den od 6 do 13 hodin.

Toto oddělení vedle odběrové místnosti přímo v budově Nemocnice Kadaň, provozuje další pracoviště v Chomutově (Beethovenova 1140) a ve Vejprtech (Maxima Gorkého 981/18) a v budoucnosti se plánuje otevření v dalších městech. 

Činnost OKBHI Nemocnice Kadaň se však neomezuje pouze na provozování odběrových místností. „Již téměř dvacet let funguje Transfuzní odběrové centrum v Nemocnici Kadaň a desetileté výročí brzy oslaví i druhé Transfuzní odběrové centrum, které se nachází v Nemocnici Žatec," doplnila marketinková specialistka nemocnice Karolína Odlasová. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru