Muž byl neustále agresivní a vulgární. Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov – Motohlídce strážníků Městské policie Chomutov neuplynulo od začátku sobotní směny ani dvacet minut, když si v ulici Blatenská všimla skupinky osob, kde mladší z trojice fyzicky napadá staršího muže s manželkou.

Hlídka okamžitě zastavila a vyzvala muže, aby zanechal svého protiprávního jednání, avšak ten na výzvu nereagoval a udeřil muže pěstí do obličeje. To už strážníci na nic nečekali a za použití hmatů chvatu byl agresor sveden k zemi, kde mu byla přiložena služební pouta.

Hlídka o této vyhrocené situaci informovala operační středisko městské policie s požadavkem o vyslání Zdravotní záchranné služby a Policie České republiky. Zraněného poškozeného s tržnou ránou v obličeji převezla osádka záchranné služby do chomutovské nemocnice. 

Agresor napadl manželský pár. Skončil v cele. Foto: MP Chomutov

Strážníci na místě ztotožnili svědky a vyzvali agresora k provedení dechové zkoušky, kterou odmítl. Muž byl pro své stupňující se hrubé chování posazen do služebního vozu. „I tam stále řval, urážel strážníky a navíc se snažil hlavou a kopy demolovat policejní vůz. Důraznou výzvu k zanechání svého jednání uposlechl, ale ne na dlouho. Proto byl ve vozidle strážníky za použití hmatů chvatů držen a neprodleně eskortován na obvodní oddělení Policie České republiky, kde nakonec skončil v cele," popsali vývoj incidentu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru