Jiný by měl otravu alkoholem, tenhle muž ještě řídil!
Řidič červené dodávky byl na mol opilý. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Bezmála tři promile alkoholu měl v sobě řidič červené dodávky, kterou zastavila hlídka městské policie v Chomutově. Na podnapilého motoristu upozornil strážníky telefonicky občan, který si všiml jeho podivné jízdy v ulici 17. listopadu.

Hlídky uvedené vozidlo záhy našly a zastavily. Z auta se při otevření dveří linul pach alkoholu, uvnitř byl kromě řidiče ještě spolujezdec. Oba evidentně na mol, což dokazovala jejich nesrozumitelná mluva a nekoordinované pohyby.

Strážníci chtěli, aby jim řidič ukázal doklady, ten ale začal tvrdit, že si řidičák zapomněl doma. Poté přiznal, že před tím, než si sedl za volant, byl v hospodě. Rozhodně si tam ale nedal jen jedno pivo na žízeň. Při orientační dechové zkoušce na alkohol nadýchal nejprve 2,69 a následně 2,89 promile. Strážníci na místo přivolali státní policisty, kteří si případ převzali.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru