Foto: Povodí Ohře
Chomutov

Nechranice – Ve čtvrtek 30. května od 7 do 17 hodin dojde k uzavření silnice č. 22512 vedoucí po koruně hráze vodního díla Nechranice z důvodu pohybu stavební techniky na vozovce. Souběžná obslužná komunikace bude průjezdná pro IZS, autobusovou dopravu a správu a údržbu silnic. Pro osobní a nákladní vozidla bude platit objízdná trasa.

„Během zítřejší uzavírky bude na pravém poli bezpečnostního přelivu probíhat osazení provizorního hrazení, které zabezpečí probíhající stavbu pro případ předpokládaného zvýšení hladiny vody v nádrži v následujících dnech," uvedla mluvčí Povodí Ohře Dana Zikešová.

2905klapka2 58d51

Foto: Povodí Ohře

Foto: Povodí Ohře

objizdna trasa1 fdb9f

3005obj1 d2077

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru