Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - O letních prázdninách se – stejně jako v předešlých letech – střídají v uzavření všechny školky. Nikde se ale nezahálí. V budovách mateřinek probíhá drobná údržba, malují se prostory nebo probíhají zásadní rekonstrukce rozvodů vody a elektřiny, podlah apod.

Někde se připravují třídy na práci podle nového programu „Začít spolu“ (vytvářejí se nová centra aktivit a představivost naplno pracuje).

Pro děti je o prázdninách připraven pestrý program, který probíhá především venku. „Využíváme zahrady i nejbližší okolí mateřských škol. Čteme si, zpíváme, tvoříme, ale hlavně si užíváme slunečné počasí. Využíváme mlhoviště nebo bazénky, otužujeme se a také sportujeme,“ předkládá výčet prázdninových aktivit dětí ředitelka MŠ Jirkov Ivana Šestáková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru