Hasiči zasahují při nehodě u Údlic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Droužkovice - Hasiči ze stanice Chomutov a dobrovolní hasiči z Droužkovic likvidovali v pátek odpoledne dopravní nehodu dvou vozidel na komunikaci II/607 u obce Droužkovice na Chomutovsku.

"Vyprostili jsme čtyři osoby bez použití hydraulického nářadí, poskytli jim předlékařskou péči a předali do péče Zdravotnické záchranné službě. Na místě zasahoval i vrtulník Letecké záchranné služby, který dopravil jednu zraněnou osobu do nemocnice," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Další tři zraněné osoby byly odvezeny sanitkami ZZS. Po ukončení vyšetřování dopravní nehody hasiči komunikaci uklidili. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru