Strážníci se ráno v Chomutově ujali kotěte, hledají jeho majitele
Foto: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Ve čtvrtek během ranního dohledu u přechodu do školy ZŠ Březenecká donesly děti chomutovským strážníkům odrostlejší kotě, které se prý pohybovalo na silnici.

Strážníci ho odnesli dál od provozu, ale kocour se opět vrátil, vyhledával společnost lidí a hlavně dětí. Bylo vidět, že kdyby ho strážníci nechali na místě, do pár chvil by běhalo zvíře přes silnici, což by ohrožovalo jak provoz na pozemních komunikacích, tak jeho vlastní život.

Kotě tedy bylo prozatímně ubytováno na služebně městské policie a dostalo najíst a napít. "Žádáme kohokoli, kdo kocourka poznává, má nějaké info nebo v případě nenalezení majitele zájem, ať nás během dnešního dne kontaktuje a domluvíme se více," vzkazují chomutovští strážníci na svém facebooku. Telefonický kontakt na chomutovskou městskou policii je 474 637 457, tísňová linka 156.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru