Květnová koupačka: Voda na Kamenčáku už má 23 stupňů
Během víkendu přišlo na Kamenčák více než 1500 lidí. Ti, kteří nemuseli do práce, zamířili k vodě i v pondělí a úterý. Fotka je z úterního odpoledne.
Chomutov

Chomutov –Tropické počasí posledních několika dnů vylákalo řadu lidí k vodě. Přestože teploty vzduchu šplhaly na některých místech i přes třicítku, voda na koupalištích ještě jako „kafe“ rozhodně není. Chomutovské Kamencové jezero je tak trochu výjimkou, díky své malé hloubce (maximálně tři metry), se totiž už celkem slušně prohřálo.

Během víkendu zamířilo na Kamenčák více než 1 500 lidí. Někteří byli dokonce tak nedočkaví, že před areálem stáli už před devátou hodinou, tedy ještě předtím, než se otevřelo. A do vody si na Kamenčáku troufli nejen otužilci. Její teplota se totiž už vyšplhala na slušných 23 stupňů.

Ne všechna přírodní koupaliště se ale už prohřála. Například zatopený lom Barbora v Oldřichově na Teplicku, kam v létě míří stovky lidí ze širokého okolí, je stále jen pro otužilce. Voda tady totiž má pouhých 17 stupňů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru