Pasažéři podváděli v autobusu. Chtěli studentskou slevu, na kterou neměli nárok
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Do ulice Kadaňská byla vyslána hlídka městské policie, aby prověřila oznámení řidiče jednoho z linkových autobusů, který měl potíže s pasažéry.

Dvě mladistvé osoby totiž nastoupily do autobusu a během placení lístku využily studentskou slevu, na kterou ovšem neměly nárok a ani ji nemohly doložit žádným průkazem. Osoby byly tedy strážníky vyzvány k prokázání totožnosti a ty zároveň i doznaly, že se snažily získat zvýhodněnou cenu pro studenty, přičemž nejsou držiteli průkazu.

Na místo byla přivolána revizorka, která mladíkům vypsala pokutu, tudíž se jim touha po slevě značně prodražila. O případu informovala Městská policie Chomutov na svém facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru