Chcete strávit poslední den roku na ledě nebo v akvaparku? V Chomutově je to možné
Ilustrační foto. Zdroj: Kultura a sport Chomutov
Chomutov

Chomutov – Nechcete strávit Silvestra pouze u televize s mísou chlebíčků a radši byste si zasportovali? V Chomutově to nebude problém. I poslední den letošního roku mají sportoviště otevřeno.

Můžete vyrazit plavat i bruslit. Podle toho, jakému sportu raději dáváte přednost. Chomutovský Aquasvět má 31. prosince otevřeno od 9.00 až do 21.00 hodin.  Do akvaparku můžete dorazit i na Nový rok, a to ve stejném čase.

Na zimním stadionu se pro změnu koná v neděli odpoledne Silvestr na ledě. K bruslení vám bude hrát hudba a přímo na ledě se bude prodávat občerstvení. Zabruslit si můžete přijít od 13.00 do 15.00 hodin. Vstupné je 42 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru