Strážníci chytili zloděje, který kradl v obuvi. Prozradily ho nové boty na nohou
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Strážníci kadaňské městské policie vypátrali zloděje, který ukradl boty v prodejně obuvi. Muže prozradily mimo jiné i nové boty, ve kterých si vykračoval městem.  O případu, který se stal na začátku února, informuje kadaňská městská policie.

Krádež obuvi byla strážníkům nahlášena kolem třetí hodiny odpolední. Z obchodu zmizely dva páry bot. Šlo o obuv v ceně 849 a 599 korun. Pachatelé byli dva. Boty odcizili jednoduchým způsobem, v prodejně se vyzuli ze své staré obuvi a odešli v nové.

Podle získaného popisu se strážníkům zanedlouho podařili blízko areálu Slovanu v Chomutovské ulici zadržet muže, který odpovídal popisu zloděje, a měl na nohou i stejné boty, které byly z prodejny ukradeny. Personál prodejny potvrdil, že se jedná o odcizenou obuv a poznal i pachatele. Muž z Kadaně se k činu doznal a uvedl i jméno spolupachatele. Pro zloděje si následně přijeli státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru