Ženě vadil hlasitý hovor z balkonu. Na souseda zavolala strážníky
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Kadaňští strážníci řešili nedávno jednu neobvyklou stížnost. Zavolala jim žena, které vadilo, že se soused v noci moc hlučně vybavuje na balkóně se svým kamarádem. 

Stížnost na rušení nočního klidu řešili strážníci po desáté hodině večerní na sídlišti Na Podlesí. Muž, který měl údajně noční klid rušit, strážníkům tvrdil, že se ničeho nedopustil, pouze se s kamarádem bavil na balkoně o něco hlasitěji. Oznamovatelka ale uváděla, že se muž s kamarády baví na balkoně nahlas opakovaně, a to až do ranních hodin. To dotyčný odmítal.

Strážníci muže upozornili, že pokud by opakovaně docházelo k rušení nočního klidu, byl by případ předán přestupkové komisi. Muž slíbil, že se to už opakovat nebude.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru