VIDEO: Rozbité dveře, rozházené odpadky. Muž nadělal spoušť a začal být víc agresivní
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka chomutovských strážníků vyjela prověřit oznámení, které uvádělo, že v ulici Blatenská nějaký muž vyřvává a do něčeho kope a bouchá.

Po příjezdu na místo strážníci spatřili muže, který se zrovna rozbíhal proti domovním dveřím. Byl tedy okamžitě vyzván k prokázání totožnosti a dle jeho artikulace a stability bylo očividné, že je muž pod vlivem alkoholu či návykové látky. Popřel, že by měl něco společného s všude rozházenými odpadky a rozbitými dveřmi, ale vzápětí uvedl, že tuto spoušť má na svědomí, jelikož byl rozčílený z toho, že se nemohl dostat do domu.

Správcem bylo sděleno, že to není prvně, kdy se i přesto, že má u sebe klíče, snaží dostat tímto způsobem do domu a po rozmluvě s majitelem bude stanovena škoda.

Muž byl vyzván, aby hlídku následoval ke služebnímu vozidlu s tím, že bude předveden na Policii ČR, protože zde hrozilo další narušování veřejného pořádku.

Video

Po provedení prohlídky, zda muž není ozbrojen, ale začal rozhazovat rukama, choval se hlučně a útočně a ani po výzvě se muž nechtěl uklidnit, tudíž byl za použití donucovacích prostředků sveden k zemi a byla mu přiložena pouta.

Osoba po prověření nebyla zájmovou pro Policii ČR, tudíž byl muž na vlastní žádost ještě převezen na lékařské ošetření a dále se podrobil dechové zkoušce s výsledkem 2,03 promile.

Svým jednáním se stal podezřelým z přestupků – neuposlechnutí výzvy, znečištění veřejného prostranství, rušení nočního klidu a zničení/poškození majetku, což bude předáno k dořešení příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Chomutova, o čemž byl muž poučen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru