Ošklivá nehoda na třináctce v Chomutově! Auto skončilo uprostřed silnice na boku
Nabourané vozidlo. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Ohromné štěstí měl řidič, který v pondělí v brzkých ranních hodinách havaroval na silnici I/13 v Chomutově. Přestože nehoda na první pohled vypadala dost ošklivě, nikdo se při ní nezranil. O bouračce informovali chomutovští strážníky, kteří k ní byli přivoláni.

Kolem šesté hodiny ráno se na tísňovou linku městské policie obrátil oznamovatel, který informoval o dopravní nehodě na silnici 1/13 u benzinové stanice ve směru na Most. Hlídka na místě nalezla převrácené auto uprostřed silnice. Řidič byl naštěstí již z vozu venku a jako zázrakem se mu nic nestalo.

Strážníkům motorista sdělil, že ke kolizi došlo tak, že usnul za volantem. Auto poté narazilo do stojanu u čerpací stanice a převrátilo se. Událost si na místě převzali dopravní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru