Řidič na Chomutovsku ujížděl policistům v kradeném SUV. Po vozidle pátral policejní vrtulník
Ilustrační foto
Chomutov

Karlovarsko, Chomutovsko - Chomutovští policisté pátrají po neznámém řidiči, který dnes v dopoledních hodinách ujížděl policejní hlídce na Karlovarsku. Do pátrací akce po podezřelém vozidle byl zapojen i policejní vrtulník.

Incident začal v úterý v dopoledních hodinách na Karlovarsku, kde si hlídka karlovarských policistů všimla na silnici podezřelého vozidla. "Šlo o vůz, který je v pátrání, auto bylo odcizeno v noci z pondělka na úterý v Německu," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová. Podle našich informací šlo o bílé SUV.

Řidič, který nereagoval na výzvy policistů k zastavení, pokračoval až do sousedního Chomutovska, kde se policistům ztratil z dohledu. "Do pátrání po vozidle byl zapojen vrtulník, který prázdný vůz nakonec objevil v lesním porostu na Chomutovsku," doplnila Irena Pilařová. Okamžitě se rozjelo několikahodinové pátrání po řidiči, které bylo dosud neúspěšné. "V současné době probíhají další úkony v šetření celé události," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru