Ve Strupčicích se konaly tradiční Letní hrátky
Letní hrátky ve Strupčicích. Foto: Obec Strupčice
Chomutov

Strupčice - Ve sportovním areálu ve Strupčicích se v sobotu 22. července odehrály tradiční letní hrátky, které proměnily místní koupaliště na bojiště netradičního sportovního klání. Sedm týmů zápolilo v osmi soutěžních disciplínách, které na žádném mistrovství světa neuvidíte: chůze na lyžích, převozu princezny, praskání balónků, namotávání závaží, skládání znaku, štafeta na lehátkách, přenášení pokladu a sbírání puků.

Celá akce je vždy závislá na počasí, zatímco vloni se příliš nevyvedlo, letošní ročník byl ideální a teplota kolem 30 stupňů přilákala i solidní počet diváků, kteří podporovali svého favorita. V dramatickém závěru nakonec 5. ročník vodních hrátek ovládlo mužstvo Tomáše Hudáka, ale všichni se shodli, že pořadí není tak důležité, protože v téhle soutěži jde hlavně o zábavu. A ta se opravdu vydařila a tak se nechme překvapit, co si organizátoři vymyslí na příští rok.

Soutěžní akci pořádala Obec Strupčice ve spolupráci s Dobrovolným svazkem obcí Chomutovsko, kteří věnovali do soutěže putovní pohár a věcné ceny. Škoda, že se za celý okres Chomutov kromě místních družstev zúčastnili pouze hosté z Bílenců.

Na letní hrátky dále navazovala večerní akce, letní noc, která nabídla vystoupení dvou DJ – Jirky Formánka a Kopyho. Tato dvojka se postarala jak o zábavu, tak o moderaci celého večera. V mezivstupech pak proběhla nezapomenutelná travesti show skupiny Kočky z Litvínova, která svým vystoupením a vtipným stand-upem pobavila všechny diváky naprosto skvěle. Celý zábavný večer pokračoval až do ranních hodin, kde bylo také možno shlédnout i několik soutěží o hodnotné ceny. „Kdo přišel, ten se bavil dobře, takže lze říct, že i letošní vodní hrátky se vydařily,“ uzavřel starosta Strupčic Luděk Pěnkava.

Na celou fotogalerii se můžete podívat zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru