Klášterečtí mají jedinečnou možnost přijít s nápady, jak vylepšit město
Ilustrační foto, zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Letos mají opět obyvatelé města nad 15 let možnost přijít s nápady, jaké projekty bude město v příštím roce realizovat. Stačí dodržet určitá pravidla, a ideálně i svůj nápad předem konzultovat.

Díky iniciativě místních, kteří se zapojili do tohoto projektu již v loňském roce, se letos připravuje odpočinková zóna s herními prvky v Útočišti, je zpracováván projekt pro rozvoj veřejného prostranství v Klášterecké Jeseni a další dva projekty pro veřejnost.

"Neváhejte se svými nápady oslovit koordinátorky projektu, tajemnici městského úřadu Radku Hodicovou nebo vedoucí odboru komunikace a cestovního ruchu Adélu Václavíkovou. Dle charakteru navrhovaného projektu vám bude přidělen konzultant, který pomůže posoudit, zda je návrh realizovatelný (náklady, povolení stavebního úřadu atd.)," stojí ve výzvě na webových stránkách města.

Lhůta k podání návrhů je do 30. září tohoto roku. Více informací o projektu naleznete ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru