OBRAZEM: Takhle se třídí v Jirkově. Město vysvětluje, proč všechen odpad končí na jedné hromadě
Takto se třídí odpad v Ervěnicích. Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Má třídění odpadu vůbec nějaký smysl? Proč třídit, když stejně všechen odpad nakonec skončí v jednom popelářském voze? O této problematice by se už dost dobře daly psát romány s ohledem na to, jak často bývá toto téma předmětem nejrůznějších sporů. Problém s tříděním v současné době řeší také město Jirkov.

Jak se třídí odpad v Jirkově a okolí dokládá město fotografiemi na svých webových stránkách. Na snímcích je dobře vidět, že barevné plastové kontejnery na papír či plast doslova přetékají odpadky nejrůznějšího druhu. "Veškerý odpad by v jednom popelářském voze nekončil, kdyby v příslušných nádobách byl odpovídají druh. Z přiložených fotografií je patrné, proč Krušnohorské služby musí pak svážet separovaný odpad s komunálním odpadem," dočetete se odpověď na webových stránkách města.

0308odpad1

NA BORKU

 

0308odpad3

Ulice Osvobození

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru