Vážná havárie na třináctce! Při srážce dvou aut se zranilo šest lidí, policie hledá svědky
Vážná dopravní nehoda na silnici I/13. Foto: Policie ČR
Chomutov

Karlovarsko - V neděli krátce před 15. hodinou došlo na silnici I/13 mezi odbočkou na Horní Hrad a Stráží nad Ohří k vážné dopravní nehodě. Z dosud nezjištěných příčin došlo k čelnímu střetu osobní vozidla značky Dodge a osobního vozidla značky Toyota.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění celkem šesti osob, z toho dvě osoby utrpěly těžká zranění. Jedna osoba byla letecky transportována do nemocnice v Plzni a ostatní zraněné osoby byly převezeny vozidly zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Karlových Varech.

"Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby se co nejdříve obrátili na linku 158 nebo na služebnu dopravních nehod 974366408. Mohou tak přispět k objasnění této vážné dopravní nehody," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Komunikace byla po dopravní nehodě zcela neprůjezdná. Policisté odkláněli dopravu nejprve přes Květnovou, Krásný Les, Srní, Malý Hrzín a Boč. Tato trasa se záhy stala také neprůjezdnou, neboť zde údajně najel autobus na krajnici a havaroval do příkopu. Ke zranění osob nedošlo. Nová objízdná trasa vedla přes Křížovu Horu směr Boží Dar.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru