Aquasvět přichází s novinkou: Přihlášky do plaveckých kurzů budou online
Ilustrační foto Zdroj: Aquasvět
Chomutov

Chomutov - Od 20. srpna přistupuje Aquasvět v Chomutově k novému systému přihlašování dětí do kurzů plaveckého výcviku. „Všechny administrativní záležitosti - přihlášky do kurzů, omluvenky i náhrady - budou realizovány elektronicky, přes internet,“ řekla k chystané novince Věra Fryčová, jednatelka společnosti Kultura a sport Chomutov, která Aquasvět provozuje.

Podrobný popis postupu nového systému krok za krokem včetně nápovědy najdou zájemci na webových stránkách společnosti (www.kultura-sport.cz). V platnosti prozatím zůstává úhrada kurzů, která probíhá v hotovosti na recepci Aquasvěta, ale i to by se mělo časem změnit. „Předpokládám, že do konce roku přejdeme i na on line úhrady, platby budou prováděny bezhotovostně, takže celý systém bude pro klienty ještě jednodušší,“ uvedla ještě V. Fryčová.

Ve čtvrtek 16. srpna od 15 hodin proběhne v malém sále kina Svět prezentace nového rezervačního systému.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru