OBRAZEM: Němci si ve Vejprtech pěstovali ve velkém marihuanu. Takhle to uvnitř pěstírny vypadalo
Pěstírna marihuany ve Vejprtech. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Velkopěstírnu marihuany objevili kriminalisté ve Vejprtech v Krušných horách. V objektu bývalé továrny se pěstovalo konopí, které se následně distribuovalo do Německa. O případu informovala ve čtvrtek policie na krajské tiskové konferenci, kde prezentovala své úspěchy v boji proti výrobě a distribuci drog na území Ústeckého kraje za první pololetí letošního roku.

Za odhalením velkopěstírně marihuany ve Vejprtech stojí celní protidrogová jednotka. Velkokapacitní pěstírna byla v pátém patře bývalé továrny. Celkem tady policisté objevili 2 747 rostlinek konopí a 8,4 kilogramu usušené marihuany. Na místě zajistili padesátiletého Švýcara žijícího v Německu, který chod pěstírny řídil, a dále dva Němce ve věku 62 a 51 let, kteří se o chod pěstírny starali.

Všichni tři muži jsou nyní stíháni pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V současné době se nacházejí ve vazbě. Vyšetřování případu nadále probíhá, skončit by mělo do konce letošního roku.

1708vejprty1

1708vejprty2

1708vejpty

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru