Boty, trička, notebooky, motorka i prodlužovák. Tohle všechno zmizelo lidem na Chomutovsku
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Policisté na Chomutovsku se v posledních dnech zabývají řadou krádeží. Mizely při nich všechny možné věci.

Ze zpronevěry je podezřelá 21letá žena. V neděli dopoledne se poblíž obce Vrskmaň měla zmocnit trekového kola známého. Na kole následně ujela, majiteli ho nevrátila. Tomu nezbylo nic jiného, než se obrátit na jirkovský útvar policie a jednání oznámit. Škodu vyčíslil na 60 tisíc korun.

Vnikl do altánu

Policisté ze Března vyšetřují jednání 44letého muže. Ten měl v neděli večer vniknout na pozemek zahrady u domu v obci Droužkovice. Odtud se dostal do až do altánu, kde odcizil prodlužovací kabely. Následná dechová zkouška odhalila, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal totiž 1,72 promile.

Sebral motorku

Jednání 29letého muže z Hořovic vyšetřují chomutovští policisté. Během nedělní noci měl odcizit z chodníku před domem v Roháčově ulici zaparkovaný motocykl. Ten odtlačil do ulice Jiráskova a odtud chtěl odjet. Policejní hlídka muže zadržela, bude se zodpovídat z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

Zloděj v kanceláři

Během víkendu vnikl kdosi do kanceláře budovy v Kadani. Z místa odnesl dva kusy notebooků, poškozené firmě vznikla škoda za 15 tisíc korun. Po totožnosti zatím neznámého pachatele nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.

Boty a trička

Z krádeže je podezřelý 27letý muž z Chomutova. Během tohoto měsíce navštívil obchodní zónu Otvice. V prodejně sebral z regálu sportovní dámskou obuv, kterou uschoval do tašky a odešel bez řádného zaplacení 1999,- Kč. O dva dny později pak v druhé prodejně odcizil ze stolu dvanáct kusů triček v hodnotě 1668,- Kč. Ani tuto hotovost nezaplatil a z prodejny utekl. Oba případy nadále vyšetřují jirkovští policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru