Motoristé hlásí škody: Jedno auto má poškozený lak, druhé je vykradené
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Na útvar chomutovské policie se tento týden obrátila místní obyvatelka a oznámila poškození vozidla. Na policii šel také muž, jehož automobil byl vykradený.

Poškozená žena uvedla, že auto nechala v neděli večer zaparkované poblíž zahrádky ve Spořicích. Druhý den ráno zjistila, že kdosi poškrábal nejen dveře, ale blatníky a kapotu. Oprava byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Škodu za téměř 26 tisíc korun způsobil svým jednáním dosud neznámý pachatel muži, který nechal vozidlo zaparkované minulý měsíc na ulici v Chomutově. Kdosi do auta vnikl a odcizil pánské oblečení, tablet, laptop a další věci. Majiteli pak nezbylo nic jiného, než se obrátit na útvar chomutovské policie a krádež oznámit

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru