Vražda a sebevražda? Kriminalisté našli v Domašíně dvě mrtvá těla
Policisté vyšetřují v noci na místě činu v Domašíně na Chomutovsku. Foto: e-deniky.cz
Chomutov

Domašín - Velká tragédie se odehrála v úterý vpodvečer v Domašíně u Klášterce nad Ohří. Kriminalisté tady objevili dvě mrtvá těla. Jedna osoba je mladistvá, jedná se tedy o dítě v rozmezí 15 až 18 let. Vzhledem k závažnosti celé situace policie zatím poskytla k tragické události minimum informací.

“Vyšetřujeme násilný čin. Mohu potvrdit nález dvou těl bez známek života. Prověřujeme i verzi, že jedna z těchto osob se podílela na smrti druhé osoby,” uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Případ byl policistům nahlášen v úterý po sedmnácté hodině. Na místě činu se pohybovali celou noc. Další informace k tragické události policie zatím nezveřejnila. Důvodem je i fakt, že na místě bylo nalezeno mrtvé dítě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru