Neviděli jste nehodu ve Školní ulici? Auto se tady střetlo na přechodu se ženou
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté žádají o pomoc veřejnost při objasnění nehody, která se stala na konci října ve Školní ulici v Chomutově. Auto se tady střetlo na přechodu s chodkyní. Řidič od nehody ujel.

K nehodě došlo 30. října v 15:45 hodin. Vůz jel po ulici Školní od okružní křižovatky ulice Palackého, Zborovská, Lipská, Wolkerova a Školní směrem k náměstí T.G. Masaryka, kde poblíž autobusového nádraží ohrozil chodkyni.

Žena přecházela silnici v ulici Školní po vyznačeném přechodu pro chodce ve směru od Katastrálního úřadu Chomutov směrem k autobusovému nádraží. “Následně došlo v pravém jízdním pruhu ke střetu levého předního rohu vozidla s chodkyní, která při střetu utrpěla zranění,” uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Řidič dopravní nehodu neoznámil a z místa odjel.

Dodle svědkyně mělo dopravní nehodu způsobit vozidlo tovární značky Vauxhall (Opel) Vivaro stříbrné nebo šedivé barvy registrační poznávací značky s tučnými černými znaky na žlutém podkladu YK05 SNZ.

Jakékoliv informace k nehodě je možné zavolat na bezplatnou linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát PČR Chomutov 974 447 250, 974 447 251. Použít lze také e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru