Cisterna označená nebezpečnými látkami havarovala na silnici z Ostrova do Chomutova
Havarovaná cisterna. Foto: HZS Karlovarského kraje
Chomutov

Ostrov - Cisterna označená kódem nebezpečné látky havarovala v sobotních ranních hodinách na silnici z Ostrova směrem na Chomutov.

Cisterna byla podle vyjádření Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje naštěstí prázdná, po defektu pneumatiky skončila mimo komunikaci.

K žádnému úniku z vozidla nedocházelo, po zajištění místa nehody se hasiči mohli vrátit zpět na základny.

Nebyla to jediná nehoda cisterny, jen pár hodin předtím cisterna rovněž označená jako vozidlo převážející nebezpečnou látku havarovala na silnici mezi Karlovými Vary a Chodovem. I tato cisterna byla prázdná, hasiči se postarali o únik provozních kapalin. Zároveň asistovali odtahové službě při vyproštění vozidla. Během vyprošťovacích prací byl provoz na silnici zcela zastavený.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru