Potřebujete pomoci v tíživé životní situaci? Všechny kontakty teď najdete na jedné stránce
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutovsko - Nacházíte se vy nebo někdo z vašich blízkých v obtížné životní situaci? Rychlou pomoc teď můžete najít prostřednictvím nových webových stránek Sociální pomoc, které se zaměřují na pomoc v sociální oblasti v Chomutově, Jirkově a okolí. Odkaz na stránky je www.socpom.cz

Na stránkách spuštěných na začátku prosince najdete informace a kontakty na instituce, které pomoc či radu nabízejí a umí poskytnout. Rozdělené jsou podle příjemců pomoci, tedy na rodinu, děti a mládež, osoby se zdravotním postižením, osoby v krizi a seniory.

Jejich činnosti napomáhají osobám zajistit fyzickou a psychickou soběstačnost s cílem umožnit jim v nejvyšší možné míře zapojení do běžného života společnosti a v případech, kdy toto vylučuje jejich stav, jim zajistit důstojné prostředí a zacházení.

Služby jsou děleny na terénní (služba je uživateli poskytována v jeho přirozeném prostředí), ambulantní (uživatel dochází do zařízení poskytujícího službu) a pobytové (uživatel v zařízení poskytujícím sociální služby bydlí).

Součástí webových stránek je také odkaz na informace o komunitním plánu, který mapuje dostupnost zajišťování sociálních služeb v Chomutově, Jirkova a okolí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru