Chomutov - Řešíte rozvod? Péči o děti? Sousedské či pracovní spory? Pokud se nechcete roky soudit, ale dojít k oboustranně výhodné dohodě, zkuste mediaci!

V Chomutově se otevírá nová kancelář, která se zabývá mimosoudním řešením sporů. Mediace je mimosoudní způsob řešení sporů. Může ji nařídit soud nebo orgán sociálně právní ochrany dětí. Nejlepších výsledků však mediace dosahuje tehdy, když si ji klienti zvolí dobrovolně sami. Mediace je ideální cestou v případě, kdy spolu zůstávají znesvářené strany i nadále v kontaktu – typicky v roli rodičů, spolupracovníků či sousedů.

Zapsaný mediátor je vysokoškolsky vzdělaný odborník, který složil státní zkoušku z mediace. Je nestranný, nezávislý a vytváří klientům bezpečné prostředí pro řešení jejich těžké situace. Pomůže účastníkům zklidnit emoce a zaměřit se na vzájemnou spolupráci a komunikaci v budoucnu. Mediátor je ze zákona povinen zachovávat mlčenlivost a zajistit v celém procesu rovnováhu, aby ani jedna ze stran nebyla zvýhodněna. Zároveň nehodnotí, nesoudí a nenavrhuje řešení. Respektuje každého účastníka a jeho potřeby. Mediace je služba dobrovolná, takže ji mohou klienti kdykoliv ukončit.

Výhodami mediace jsou rychlost řešení, úspora peněz a skutečnost, že mají klienti své záležitosti pod kontrolou.

Pokud vás mediace zaujala, na stránkách www.mediace-chomutov.cz se můžete dozvědět více.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru