První hodina nového roku: Člověk spadl ze skály v horách, hoří na balkonech!
Ilustrační foto: HZS ČR
Chomutov

Ústecký kraj – Ke složitému zásahu v Krušných horách vyrážejí v první hodině nového roku 2019 záchranáři na Mostecku. Z Medvědí skály spadl člověk. Hasiči zasahují i na dalších místech.

Zhruba dvacet minut po půlnoci dostali hasiči hlášení o nehodě na Medvědí skále. To je vršek mezi Lesnou a Novou Vsí v Horách. Došlo tam k pádu ze skály. Hasiči mají pomáhat s transportem ke zdravotnické záchranné službě, která je už na cestě.

Na Teplicku vzplál půl hodiny po půlnoci nábytek na balkoně v přízemí sedmipatrové budovy v Proseticích.

V Chomutově dvakrát vyjížděli hasiči na Kamennou. Jednou k hořící popelnici, podruhé ke kouři, který se začal valit z balkonu v šestém patře.

Krátce po půlnoci museli hasiči vyrazit také v Kadani do ulice 1. máje. I tam vzplály věci na balkoně v mezipatře v 6. poschodí. Zapotřebí je také pomoci hasičů v kadaňské Golovinově ulici. Tam zůstala v uzavřeném bytě hořet svíčka, musí tam poskytnout svoji technickou pomoci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru