To je on, první letošní miminko v Krajské zdravotní. V Chomutově se letos poprvé rodilo až odpoledne
Prvním miminkem narozeným v roce 2019 v porodnicích Krajské zdravotní je Jakub Šmejkal z Ústí. Foto: KZ, a. s./Petr Sochůrek
Chomutov

Ústí nad Labem - Zdravotníci Krajské zdravotní znají svá první novoroční miminka. Prvním miminkem narozeným v roce 2019 v porodnicích Krajské zdravotní je Jakub Šmejkal z Ústí.

V porodnici Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem se jako první na svět v roce 2019 podíval v 0.14 hodin chlapec Jakub Šmejkal, měřil 51 cm a vážil 3 870 g. Maminkou je Martina Strohová z Ústí nad Labem.

V porodnici Nemocnice Most se 1. ledna 2019 narodil ve 14.05 hodin chlapec Filip Levý. Vážil 1 700 gramů, miminko nebylo změřeno. Maminkou je Jana Levá z Chomutova.

Datum narození 1. 1. 2019 bude mít v rodném listě také napsané holčička Laura Ferencová, která přišla na svět v porodnici Nemocnice Chomutov ve 13.26 hodin. Vážila 2 850 gramů a měřila 48 centimetrů. Maminkou je Monika Ferencová z Chomutova.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru