AKTUÁLNĚ: Pozor na nehody! Tři auta bourala u prunéřovské elektrárny, další u Klášterce
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Na silnicích Chomutovska se ve středu krátce před jedenáctou hodinou dopolední staly dvě dopravní nehody. Jedna u elektrárny v Prunéřově, druhá u Klášterce nad Ohří. Obě se naštěstí obešly bez zranění.

První nehoda se stala na silnici I/13 u elektrárny Prunéřov u odbočky do Kadaně. Havarovala tady tři vozidla. Podle serveru dopravniinfo.cz se následky nehody budou likvidovat zhruba do 13.00 hodin.

Další dvě auta se střetla v 10.50 hodin na silnici 224 u Klášterec nad Ohří. Na místě je policie, probíhá vyšetřování kolize. I tady se mohou následky nehody likvidovat až do jedné hodiny odpolední. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru