Sníh kvůli teplu a dešti mizí před očima. Skiareály výrazně omezují provoz
Ilustrační foto Zdroj: skiareál Alšovka
Chomutov

Chomutovsko - Jarní teploty a občasný déšť sněhu na horách vůbec nesvědčí. Přestože ho někde bylo až kolem metru, během pár dnů se situace na sjezdovkách natolik zhoršila, že byly skiareály nucené výrazně omezit provoz.

Ze skiareálu Alšovka hlásí, že jim teplé počasí doslova vymazalo sníh takřka z celé trasy velkého vleku, proto se v úterý už jezdilo jen na sjezdovce č.1 a na malém vleku od 9:00 do 16:00 za speciální ceny.

V Mezihoří v týdnu od 4. do 8. března bude pouze večerní lyžování od 17.00 do 19.30 hodin.

Jen večerní lyžování bude též ve skiareálu Pyšná. Tady by se mělo jezdi od 4. do 8. března od 17.00 do 20.00 hodin.

Vzhledem k předpovědi, která nadále slibuje velmi teplé počasí, ve čtvrtek dokonce až 18 stupňů, je možné, že lyžařská sezóna v menších a níže položených lyžařských areálech v Krušných horách už brzy skončí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru