OBRAZEM: Kláštercem prošel masopustní průvod mateřinek
Masopustní průvod. Foto: 5x foto město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Již potřetí se konal 5. března masopustní průvod kláštereckých mateřských škol. Zúčastnily se ho tři stovky dětí i dospělých. 

Tradičně se vycházelo od Základní školy Krátká, dále průvod prošel kolem Městského ústavu sociálních služeb, kde byla krátká zastávka s písničkou a tancem. Obyvatelé domova seniorů všem zamávali a masky pokračovaly dál kolem Základní školy Školní a do cílového prostoru Panorama.

Tam děti zazpívaly, zatančily a obdržely sladkou odměnu, kterou zajistily šikovné kuchařky ze školní jídelny. Pak se kolem tří stovek účastníků rozešlo zpět do svých mateřských škol.

0603masopust1

0603masopust2

0603masopust3

0603masopust4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru