V Klášterci hubí krysy a potkany. Pozor na jedovaté návnady!
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V průběhu března bude na území města Klášterce nad Ohří probíhat plošná deratizace kanalizačních sítí. Účelem deratizace je snížit počet hlodavců ve městě. Informuje o tom klášterecká radnice.

Návnady pro hubení potkanů jsou kladeny zejména do otvorů, kde se hlodavci nacházejí a nejsou domácím zvířatům volně přístupné. Přesto radnice doporučujeme chovatelům psů a koček, aby v tomto období zamezili volnému pobíhání domácích zvířat.

Zároveň město vyzývá všechny vlastníky nebo správce objektů (rodinných domů, bytových domů, restaurací, obchodů, provozoven atd.), a dále pak horkovodů či kontrolních šachet, aby provedli deratizace ve svých nebo svěřených objektech. K omezení výskytu hlodavců mohou lidé přispět i tím, že nebudou vylévat zbytky jídel a tuků do kanalizace či odkládat odpady mimo popelnice a na veřejná prostranství.

Informovat o zvýšeném výskytu hlodavců můžete celoročně prostřednictvím webového formuláře. Formulář najdete ZDE.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru